SEO tips voor je blog; scoor hoger in Google


Hoger scoren in Google; hoe doe je dat met een blog?
In 11 minuten (incl. samenvatting op het einde) vertel ik je alle achter de schermen geheimen hoe je je blogartikel hoger laat scoren in Google.

Deze SEO tips voor je (WordPress) blog bewaarde ik tot nu toe exclusief voor mijn blogcoach-cliënten, maar het is niet iets wat tot mijn core-business behoort, dus deel graag ‘mijn geheimen’.  Met deze uitleg zullen je blogartikelen beter scoren in Google dan als je ze niet toepast.

Over SEO, en een hogere positie in Google, valt nog meer te vertellen, maar daarvoor verwijs ik naar Google Zoeken. Een boek dat ik je kan aanraden is ‘Schrijven voor SEO, in 60 minuten’ van Rutger Steenbergen.

Ben je huiverig voor SEO omdat je jezelf een ‘Html-leek’ vindt, kijk dan eerst naar mijn YouTube uitleg ‘SEO tips voor je blog’, dan zie je dat het niet moeilijk is.

Met Zakelijk bloggen concentreer ik me vooral op: Hoe schrijf je goede blogartikelen? (en waar haal je ideeën en onderwerpen vandaan?) en geef ik je graag feedback op je blogaritkelen.

Keep on blogging; it’s great for building your business (opeens kreeg ik VS marketing oprispingen :) )


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Coach-trainer van Schrijf je Business Boek in 5 BOEK! stappen, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers.

Deel jouw tips hier!

2 gedachten over “SEO tips voor je blog; scoor hoger in Google

  • Romy

    Heel goed dat er ook een keer iets informatiefs verschijnt over seo voor blogs. Er is superveel te vinden voor webshops of normale websites, maar de eigenaar van een blog wil natuurlijk ook zijn positie verbeteren.