Business boek losse modules


Losse e-boeken om je te helpen bij het schrijven van je Business boek

Voor wie?

De onderstaande eboeken zijn speciaal geschreven voor professionals die graag een non-fictie of business boek willen schrijven of daar al mee bezig zijn. Je wilt graag hulp bij enkele specifieke onderdelen van het schrijven van een business boek.


Voordat je bestelt !!

Voordat je losse e-boeken gaat bestellen, kijk eerst eens bij de online training ‘Schrijf een win-win business boek in 5 stappen’. De losse eboeken hieronder, zijn onderdeel van de complete training. Misschien vind je een complete training wel handiger.


Deze eboeken (pdf format) zijn los verkrijgbaar:

1) ‘Is er markt voor je boek?’ 
Een werkboek met 8 praktische opdrachten waarmee je een goed beeld krijgt van de concurrerende boeken en waarmee je een inschatting kunt maken van de behoefte in de markt door onderzoek te doen naar de vraag naar jouw onderwerp.

Prijs: €22,50 (incl. 9% btw)

Kies Onderwerp boek


2) ‘Hoe maak je jouw boek uniek?’Jouw boek uniek maken
Dit e-boek bevat: 35 praktische en concrete tips om de inhoud van je non-fictie of business boek onderscheidend te maken t.o.v. de concurrentie.
De tips zijn overigens ook toe te passen als je bezig bent om het materiaal voor een (online) training of (e)cursus te schrijven.

Prijs: €22,50 (incl. 9% btw)


Bestellen?
Deze eboeken kun je per mail bestellen. Mail me via deze link en vertel me welke titel(s) je wilt hebben. Vermeld ook je naam; bedrijfsnaam en adres in je mail zodat ik een factuur kan maken.

Vervolgens mail ik je mijn rekeningnummer. Zodra ik je betaling heb ontvangen, zal ik (binnen 24 uur) het eboek met de factuur naar je mailen.