Business boek schrijven, e-boeken


Losse e-boeken als hulp bij het schrijven van je Business boek

Voor wie?

De onderstaande eboeken zijn speciaal geschreven voor professionals die graag een non-fictie boek willen schrijven. Herken je je in dit profiel, dan zijn deze boeken zeker geschikt voor jou.

Voordat je bestelt !!

Voordat je losse e-boeken gaat bestellen, kijk eerst eens bij de online training ‘Schrijf in 5 stappen een win-win business boek boek’. Het materiaal in onderstaande boeken wordt ook in de training gebruikt. Natuurlijk bevat de online training veel meer materiaal.

De volgende 2 e-boeken (pdf format) zijn los verkrijgbaar:

1) ‘Is er markt voor je boek?’ 
Een werkboek met 8 praktische opdrachten waarmee je een goed beeld krijgt van de concurrerende boeken en waarmee je een inschatting kunt maken van de behoefte in de markt door onderzoek te doen naar de vraag naar jouw onderwerp.

Prijs: €22,50 (incl. 21% btw)

Idee krijgen van het materiaal?
Is er markt voor je boek? Marktonderzoek

2) ‘Hoe maak je jouw boek uniek?’Jouw boek uniek maken
Dit e-boek bevat:
35 praktische en concrete tips om de inhoud van je non-fictie boek onderscheidend te maken t.o.v. de concurrentie.
De tips zijn overigens ook toe te passen als je bezig bent om het materiaal voor een (online) training of (e)cursus te schrijven.

Prijs: €22,50 (incl. 21% btw)

Boeken Bestellen?
Deze eboeken kun je per mail bestellen. Mail me via deze link en vertel me welke titel(s) je wilt hebben. Vermeld ook je naam; bedrijfsnaam en adres in je mail zodat ik een factuur kan maken.

Vervolgens mail ik je mijn rekeningnummer. Zodra ik je betaling heb ontvangen, zal ik het eboek en de factuur naar je mailen.

Meer hulp?

Wil je graag meer hulp en praktische tips, dan is de online training ‘Schrijf in 5 stappen een win-win business boek boek’ iets voor jou.