Boek Social media marketing Zzp’ers


Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent

Veel zzp’ers hikken aan tegen koude acquisitie en verkoopgesprekken. Ze gebruiken social media vooral om gezellig met anderen te praen en af en toe informatie te delen. Maar nieuwe klanten krijgen ze er niet mee. Dit boek laat zien hoe je de mogelijkheden van social media op een slimme manier kunt inzetten.Social Media Marketing Marlies vd Meer

Marlies van der Meer geeft praktische tips om je know-like-trust-factor en je expertstatus te vergroten. Klanten die jou leren kennen en die je aardig, betrouwbaar en deskundig vinden, gaan je namelijk vanzelf als de beste oplossing voor hun probleem zien.

Maar voordat je social media effectief als marketingtool kunt inzetten, moet je eerst weten wie je klanten zijn en wat jij voor hen kunt betekenen. Daarom in dit boek ook aandacht voor je ideale klant en je niche.

  • Stapsgewijze opdrachten om je beste aanbod en doelgroep te bepalen.
  • Praktische social media tips waardoor klanten je als aardig, betrouwbaar en deskundig ervaren.
  • Specifieke aandacht voor bloggen, Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube
  • Compleet social media marketing stappenplan

Hernieuwde uitgave vanaf dec. 2023 Social media markting voor ZZP’ers lag in de boekwinkels maar is nu uitverkocht. Vanaf december 2023 zal het als eboek, in een hernieuwde versie, opnieuw beschikbaar zijn.


Wat zeggen lezers over het boek?

Lees hier de recensies en testimonials.
Op de achterflap van mijn boek staan de testimonials van 3 bestseller auteurs:


‘In het dichtbeboste woud van boeken over sociale media is er nu eindelijk een die als een sequoia boven de rest uitsteekt. Nu kun je er niet meer omheen want Van der Meer toont je de weg. De enige klacht die je over dit boek zou kunnen hebben, is dat je geen excuus meer hebt om daadwerkelijk wat te gaan dóen met je social media marketing’.
Bart Flos, auteur, anti-klaagcoach en veranderadviseur


‘Klanten zijn gek op gaten, en hebben liever geen boren. Anders gezegd: Klanten zijn op zoek naar oplossingen en niet zo zeer naar jouw producten en diensten. Marlies laat in dit boek op een zeer praktische manier zien, hoe je het verschil maakt en klanten voor je wint’.
Jos Burgers, bestsellerauteur en veelgevraagd spreker


‘Dit is een aanstekelijk business-boek voor de ZZP’er. Uitstekende tips en ideeën voor het overtuigen van klanten met new school marketing. Marlies van der Meer weet waar ze over praat. Lezen!’
Aartjan van Erkel, auteur van ‘Verleiden op internet – Hoe maak je een website onweerstaanbaar


Wil je het boek snel toepassen en laten zien dat jij de Expert bent?
Ik bied een workshop en e-coaching aan waarbij centraal staat hoe je kunt laten zien dat jij de expert bent