recycle content

Snel content creëren? Recycle je eigen content!


Voor jou: een gratis eboek vol praktische tips om snel content te maken voor je Business boek, Zakelijk blog, Podcast en Social media posts.

Natuurlijk kun je alle tips ook gebruiken als je een webinar, lezing, training of cursus aan het maken bent.

Hoe aanvragen? Neem een gratis abonnement op de blog artikelen van Meer Advies en ontvang als dank het eboek ‘Snel content maken? Recycle!

recycle content

Welke tips kun je verwachten in ‘Snel content maken? Recycle!’

  • Checklist ‘Inventariseer welke content je al hebt’ (meer dan je je realiseert)
  • Praktische ideeën hoe je bestaande content recyclet tot een boek, blog of andere digitale informatie producten (uitgewerkt in veel praktische voorbeelden)
  • Praktische tips hoe je snel bestaande content recyclet tot social media posts (je hoeft nooit meer om content verlegen te zitten)

Ook voor diegenen die al genoeg ideeën over het recyclen van hun content hebben, zullen er tips bij zitten waar je nog niet aan gedacht hebt.

Hoe dan ook ‘Snel content maken’ is kort en krachtig geschreven en alle tips staan overzichtelijk geordend, dus je hebt het zo gelezen. Hopelijk bewaar je het als handig naslagwerk.

Je kunt je hier opgeven voor mijn blogartikelen. Je ontvangt dan een welkomstmail met een link (en wachtwoord) waar je het eboek direct kunt downloaden.

Ja, ik ontvang graag gratis ‘Snel content maken? Recycle!’ en ontvang ook graag nieuwe blog artikelen van Meer Advies per mail.

Recycle ze en laat me weten wat je van de tips vindt. En als je meer tips hebt, deel ze dan hieronder.PS: De reacties onder dit artikel waren de reacties op het oorspronkelijke ‘Recycle je Content’ artikel dat hier stond. De tips uit dit artikel zijn nu verwerkt in het eboek: Snel Content Maken? Recycle! Het eboek is aangevuld met nog veel meer tips en ideeën die ik in de loop der jaren bedacht heb.

Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Coach-trainer van Schrijf je Business Boek in 5 BOEK! stappen, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers.

Deel jouw tips hier!

6 gedachten over “Snel content creëren? Recycle je eigen content!