zelfplagiaat recycle content

Zelfplagiaat #klog


Wetenschappers mogen hun eigen eerdere werk niet zomaar hergebruiken in een nieuwe publicatie tenzij ze dat eerlijk en expliciet vermelden en tenzij ze niet te grote lappen tekst citeren. Wetenschappers publiceren graag veel, want hoe meer nieuwe publicaties, hoe hoger ze op de kwaliteitsladder klimmen, maar ze moeten dus wel eerlijk klimmen.

zelfplagiaat recycle content

Wij bloggers mogen ons eigen werk zoveel hergebruiken als we willen. We noemen dat geen zelfplagiaat maar recycle je content. En het gekke is, wij stijgen daarmee ook op de kwaliteitsladder. We maken ons werk namelijk toegankelijk voor verschillende media in verschillende vormen zodat onze doelgroep de vorm vindt die het beste bij hem past. En dat is heel klantgericht!Marlies van der Meer. Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent: Zakelijk Bloggen; Non-fictie boeken schrijven en Positioneren als Expert. Auteur van Social media marketing voor de ZZP’er en diverse e-boeken


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor de ZZP’ers, Trainer Schrijf een Win-win boek in 15 stappen, Coach Zakelijk bloggen en Positioneren als expert.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *