LinkedIn Updates

Wij van social media vinden: Jouw zoektocht naar een niche heel boeiend


LinkedIn UpdatesIn onze wekelijke LinkedIn updates die Wij per mail ontvangen, zien we regelmatig dezelfde mensen voorbij komen. Ze hebben weer zitten sleutelen aan hun huidige functiebeschrijving en ‘slogan’ die naast hun ava staan.

Per LinkedIn update leven we mee met het proces van bijvoorbeeld (ja lezers, het is allemaal fictief) ‘Ik ben een zzp coach’ naar ‘Ik ben een zzp coach die zelfstandig ondernemende vrouwen meer laat verdienen’. Een week later zien we dan dat het ‘meer verdienen’ is aangevuld met ‘minder moeite’ en weer een week later is alles veranderd naar: ‘Ook jij kunt een ton omzet per jaar verdienen’. Of dat dan weinig moeite kost en nu ook voor de mannen geldt, weten Wij van Social Media helaas niet.

Natuurlijk vinden Wij ook dat hoe specifieker je aanbod is, hoe beter jij je kunt onderscheiden, maar wij vinden het professioneler dat je jouw niche-gesleutel achter de schermen doet en even wacht met het publiceren van je profielwijzigingen. Dan krijgen Wij van Social Media het gevoel dat je zelf ook weet wat je doet.

Hoe vaak update jij je LinkedIn profiel eigenlijk?


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Coach-trainer van Schrijf je Business Boek in 5 BOEK! stappen, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers.

Deel jouw tips hier!

Een gedachte over “Wij van social media vinden: Jouw zoektocht naar een niche heel boeiend