goede morgen tweets

Wij van social media vinden: Goede morgen Tweets van een hoog koningin gehalte


Het is net alsof deze tweeps op hun bordes staan en met een gulle glimlach hun volgers goede morgen heten. Net als de koningin verwachten deze tweeps geen antwoord, maar gaan ze ervan uit dat de morgen van hun volgers nu een stuk aangenamer zal verlopen.

goede morgen tweets
Wij van social media krijgen liever
een informatief ontbijtartikel voorgeschoteld. Dan snappen wij ook dat deze tweeps wakker zijn en worden we er in ieder geval echt wijzer van. Bovendien hebben deze tweeps dan een grotere kans dat we iets terugzeggen en hoeven ze niet langer in stilte boven hun toetsenbordje te ontbijten.

Ga jij ons morgen nog goede morgen wensen?

Dit is het vierde artikel van een reeks van 14 social media observaties met een knipoog van ‘Wij van social media vinden …’.
Marlies van der Meer. Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent: Zakelijk Bloggen; (e)Boeken schrijven en Positioneren als Expert. Auteur van Social media marketing voor de ZZP’er


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers. Coach-trainer van Schrijf in 5 BOEK! stappen je business boek, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen

Wat vind jij?