6 oktober FMK radio interview “Hoe bepaal ik mijn Unique Selling Personal Brand?”


Spannend; volgende week woensdag, 6 oktober, word ik geinterviewd door Sabriye Dubrie, de ‘pink diva van online marketing’. Op blogtalkradio heeft zij haar eigen FMK radio (Future Media Krachtig): “Een online radioshow waarin experts op het gebied van Online Marketing en Business Succes geïnterviewd zullen worden.”

In het interview zal de vraag centraal staan “Hoe bepaal ik mijn unique selling personal brand?” Lees hier waarom ik gekozen heb om deze vraag centraal te stellen.
En hier kun je het interview beluisteren.

FMKRadio Marlies van der Meer

Sabriye Dubrie van FMK radio interviewt Marlies op 6 oktober; 10 uur

In dit interview krijg je tevens 3 huiswerkopdrachten mee hoe je een beter beeld kunt krijgen van je Unique Selling Personal Brand.  Deze opdrachten zijn ook goed te gebruiken bij het bepalen van je niche.
je niche dezelfde zijn als die ik voor het interview had willen gebruiken.

Als je wilt weten hoe ook ik geworsteld heb met de vraag “hoe onderscheid ik me van al die andere ZZP coaches en hoe onderscheid ik mijn boek over schrijven van al die andere schrijfboeken?” dan moet je zeker luisteren. En natuurlijk als je praktische tips wilt over hoe je een beter beeld kunt krijgen van je Unique Selling Personal Brand.

Heb je brandende vragen waar je graag van mij een antwoord op wilt, dan kun je ze alvast achterlaten op deze pagina van FMK radio; onderaan in de commentaar box. Wens me succes :), want het is de eerste keer dat ik voor de radio geinterviewd wordt.

Marlies van der Meer helpt zelfstandig ondernemers en/of Non-fictie schrijvers om door de bomen hun UNIEKE bos te zien zodat ze met passie aan de slag kunnen. Zij is gespecialiseerd in Personal Branding en Positioneren als expert d.w.v. Social media, Bloggen, Informatie-producten maken en Non-fictie schrijven.


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Coach-trainer van Schrijf je Business Boek in 5 BOEK! stappen, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers.

Deel jouw tips hier!

3 gedachten over “6 oktober FMK radio interview “Hoe bepaal ik mijn Unique Selling Personal Brand?”

 • Stan Lenssen

  Nou Marlies,

  Op naar de Walk of Fame. Hier begint het allemaal mee. Goed hoor, zo’n interview. Ik wens je veel succes. Rustig adem blijven halen en geen zenuwen ;-) Toi, toi, toi

  By the way, ik tune alvast in.

  Groetjes,
  Stan

 • Edwin van den Dungen

  Goeie zet, Marlies!

  Een mooi platform lijkt me om je ideeën de wereld in te brengen. Ik sta op dat moment helaas voor de klas dus dat wordt voor mij een podcast, maar ik ga zeker luisteren.

  Succes alvast!

  Gr, Edwin