facebook don'ts

Wij van social media vinden: Het lang duren voordat Facebook kids groot worden


Trotse kersverse ouders met een digitale camera moeten tijdelijk van facebook geweerd worden.facebook don'ts

‘Nou, meneer Witteman, nu je het vraagt, ik herinner me vooral die heerlijke rustige momenten als mijn moeder achter haar laptop zat en haar digitale camera aansloot. Dan was ze wel een tijdje zoet. Ieder stapje, ieder hapje en ieder spontaan-in-slaap-val moment werd op Facebook gezet. Ze vroeg alleen nooit of ik het wel leuk vond dat ik daar met een gezicht vol spinazie te kijk werd gezet. Ik durfde op een gegeven moment niets geks meer te doen anders werd ik verblind door een flitslicht. Later toen ik ouder werd, vroeg ik me af of ze mij nu zo grappig vond of toch meer verslaafd was aan alle likes die ze kreeg.

‘Anne, daar zeg je me wat, aan kinderen wordt zelden gevraagd of ze wel zoveel media exposure willen. We zullen het eens aan ons publiek vragen:
Kun je je kind zomaar te kijk zetten op social media?’

Dit is het 6de artikel van een reeks van 14 social media observaties met een knipoog van ‘Wij van social media vinden …’.
Marlies van der Meer. Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent: Zakelijk Bloggen; (e)Boeken schrijven en Positioneren als Expert. Auteur van Social media marketing voor de ZZP’er


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers. Coach-trainer van Schrijf in 5 BOEK! stappen je business boek, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen

Wat vind jij?