facebook don'ts

Wij van social media vinden: Het lang duren voordat Facebook kids groot worden


Trotse kersverse ouders met een digitale camera moeten tijdelijk van facebook geweerd worden.facebook don'ts

Wij van Social Media luisterden verschrikt naar dit radio-interview:

‘Nou, meneer de-radio-dj, nu je over mijn jeugd begint, ik herinner me vooral die heerlijke rustige momenten wanneer mijn moeder achter haar laptop zat en zich amuseerde met Facebook. Dan was ze wel een tijdje zoet. Ik realiseerde me pas toen ik een jaar of tien was dat ieder stapje, ieder hapje en ieder spontaan dutje van mij op Facebook was gezet. In groep 8 vond ik het niet leuk meer dat ik vroeger als peuter met wangen vol spinazie te kijk was gezet. Ik durfde toen ook niets geks meer te doen, want dan kreeg mijn moeder een leuk-voor-facebook waas voor haar ogen. Op de middelbare school twijfelde ik of ze mij als kind echt zo grappig had gevonden of toch meer verslaafd was aan alle likes die ze kreeg.’

Annebel, daar zeg je me wat, dachten Wij van Social Media na dit interview. Aan kinderen wordt zelden gevraagd of ze wel zoveel media exposure willen. En dus vragen Wij:

Zet jij je kind zomaar te kijk op social media?’


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Coach-trainer van Schrijf je Business Boek in 5 BOEK! stappen, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers.

Deel jouw tips hier!