Ik ga een boek schrijven!


Ik heb erg leuk nieuws: Ik ga een boek schrijven over Social Media. Details volgen zodra ik een definitieve titel heb.

Ondanks dat er al veel geschreven is over Social Media, heb ik een interessante invalshoek gevonden (al zeg ik het zelf).

Het boek wordt uitgegeven door van Duuren Management en ligt oktober 2011 in de winkel.Yes!


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Coach-trainer van Schrijf je Business Boek in 5 BOEK! stappen, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers.

Deel jouw tips hier!

11 gedachten over “Ik ga een boek schrijven!

 • Stan Lenssen

  Proficiat Marlies,

  Wat een geweldig nieuws. JOUW boek over Social Media. Ben benieuwd naar je invalshoek.

  Een onderwerp dat erg leeft, voortdurend in beweging is en waar dus nog veel te melden valt. Op naar oktober 2011. Succes!

  Vrije groet,
  Stan Lenssen – Bedenker van de Vrije Werker

  • Marlies van der Meer Bericht auteur

   Dank je Stan voor je felicitaties. En inderdaad die hoofdletters: JOUW boek; MIJN boek. Afgezien dat schrijven een passie is (die ik ook nog op een onbewoond eiland zou uitoefenen; schrijvend op kokosbladeren ofzo), geeft het toch wel een extra kick om in de winkel te liggen. En met een onderwerp (social media) dat voorlopig nog wel in beweging is en me mateloos interesseert, wordt het schrijven een feestje.

   En dank je Debbie voor je complimenten en vertrouwen. Ik laat je wel weten wanneer het boek verkrijgbaar is :)

   Hartelijke schrijfgroeten,
   Marlies

 • marrie

  Zo Marlies, dan heb je nog wat te doen als het boek in oktober al in de winkels moet liggen. Of ben je al bijna klaar, spin je alleen nog over de titel?
  In elk geval heel veel succes!

  • Marlies van der Meer Bericht auteur

   Hoi Marrie, nee ik moet het boek nog schrijven MAAR alles zit in mijn hoofd en hier en daar heb ik al teksten geschreven die ik kan hergebruiken/aanpassen. Dus gaat lukken; deadline manuscript is eind augustus.
   En schrijven is feest voor mij; dus tijd weet ik wel te vinden!

 • Suzanne

  He Marlies, bijna vergeten te zeggen: gefeliciteerd met je boekoptie, echt leuk zeg! En een bijzondere invalshoek, dat maakt nieuwsgierig… want er is natuurlijk al best veel over geschreven. Benieuwd!

 • Saskia Juijn

  Hi Marlies,

  lees dit leuke nieuws nu pas… Alsnog van harte gefeliciteerd!

  Ik lees je blog altijd met veel interesse want je schrijft helder, persoonlijk en met veel bevlogenheid. Dus ben nu al nieuwsgierig naar je boek…

  Veel plezier met het schrijven ervan!

  Hartelijke groeten,

  Saskia

 • Marlies van der Meer Bericht auteur

  Hoi Charlotte; Suzanne; Saskia en Riet,

  Dank jullie voor de felicitaties en/of complimenten. Met jullie enthousiasme gaat mijn motortje harder snorren.
  Enne Riet; ik zet je op mijn lijstje van mensen die interesse hebben getoond. Dus ik weet je te vinden :)!

  Hartelijke groeten,
  Marlies