Goede voornemens werkboek

Gratis Goede Voornemens Werkboekje voor een bruisend nieuw bedrijfsjaar 1


De eerste werkdag na de zomervakantie is voor mij zo’n dag dat ik weer vol goede voornemens zit. Ieder nieuw schooljaar neem ik me een aantal goede dingen voor met betrekking tot mijn bedrijf. Beslissen welke diensten ik wel of niet langer wil aanbieden. Welke nieuwe diensten ik wil aanbieden. Welke klanten ik wil belonen en wat voor soort klanten ik beter vaarwel kan zeggen. Welke boeken ik wil lezen om nieuwe kennis of inspiratie op te doen. En wat ik moet veranderen om meer tijd over te houden voor de leuke dingen in mijn werk.

Dit soort voornemens heb ik vertaald naar een werkboekje waarin je je goede voornemens kunt opschrijven. Het is belangrijk dat je je voornemens echt opschrijft omdat ze hiermee tastbaarder worden en niet als goed bedoelde intenties in je hoofd blijven zitten.

In het Goede Voornemens Werkboek (als je linkt aanklikt, opent de PDF meteen) leg je jouw goede voornemens vast m.b.t. vier onderwerpen die belangrijk zijn voor jou als ondernemer:

  • Je aanbod
  • Je doelgroep
  • Je inspiratie
  • Je tijdsbesteding

Je vindt ook relevante leestips in het werkboekje ter inspiratie.

Ik wens je veel plezier bij het vastleggen van je goede voornemens en veel succes bij de uitvoering ervan!Marlies van der Meer. Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent: Zakelijk Bloggen; (e)Boeken schrijven en Positioneren als Expert. Auteur van Social media marketing voor de ZZP’er


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor de ZZP’ers, Trainer Schrijf een Win-win boek in 15 stappen, Coach Zakelijk bloggen en Positioneren als expert.


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Gratis Goede Voornemens Werkboekje voor een bruisend nieuw bedrijfsjaar