Inleiding 9 Artikel-templates voor je Blog


Uit de inleiding:

‘Waarover kan ik bloggen?’ Dit is een van de vragen waar zelfs de ervaren blogger mee worstelt. Want iedere maand vier of twee nieuwe artikelen bedenken, kost je meer moeite naarmate je langer blogt omdat je ideeën dan langzaam beginnen op te drogen. Zeker voor de zakelijk blogger is dit frustrerend omdat hij zijn blog als marketinginstrument wil inzetten. Een zakelijk blog is namelijk een prima middel om je klanten te laten zien dat jij de beste oplossing voor hen bent. Bovendien is het een ideale manier om in contact te komen en blijven met potentiële klanten.

Om hen te helpen bij het genereren van nieuwe blogideeën, maken zakelijk bloggers dan ook graag gebruik van lijstjes met titels zoals ’21 ideeën om over te bloggen. Maar hoewel deze ideeën-lijstjes heel handig zijn, blijven veel zakelijk bloggers blijven dan toch nog met de volgende vraag zitten:

‘Hoe maak ik van mijn idee een goed artikel?’ Vandaar dat ik je liever negen artikel-templates geef dan een lijst met tig blogideeën die je overal op internet kunt vinden. Met een artikel-template weet je tenminste in wat voor soort artikel je jouw idee kunt gieten en hoe je dit artikel moet opbouwen: wat zet je in de inleiding, het middengedeelte, de afsluiting en de oproep tot actie?

Maar vergis je niet, de negen verschillende soorten artikels brengen je ook op ideeën omdat er per template een antwoord wordt gegeven op de vraag ‘Hoe kom je aan materiaal?’ De suggesties die je daar vindt, inspireren je ongetwijfeld tot verschillende ideeën om over te bloggen.

‘Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik minder tijd kwijt ben aan bloggen?’ Dit is de volgende vraag waar veel zakelijk bloggers mee zitten. Vandaar dat de 9 verschillende artikelen met zorg gekozen zijn: ieder artikel op zichzelf is redelijk snel te schrijven. Maar met de bijbehorende templates en instructies wat je per artikelonderdeel kunt schrijven, gaat het zeker sneller. Bovendien ben je ook minder tijd kwijt met materiaal verzamelen omdat je hiervoor per template allerlei praktische tips krijgt.

Tenslotte is ‘Hoe schrijf ik boeiend?’ de vierde vraag die ik het meeste hoor bij zakelijk bloggers. Het is een variant op de vraag ‘Hoe schrijf ik een goed artikel?’, maar gaat vooral over hoe je de aandacht van de lezer kunt vasthouden. Vandaar dat je per template ook specifieke schrijftips krijgt. Maar natuurlijk zorgt ook een goede opbouw van je artikel (vandaar de templates) ervoor dat je artikel leest lekker en dus de aandacht van je lezers vasthoudt. Tenslotte vind je in de bijlagen nog extra schrijftips die erop gericht zijn hoe je de aandacht van je lezers trekt en vasthoudt.

Kortom, met dit boek gaat het bedenken van nieuwe artikelen een stuk makkelijker en verloopt het schrijven georganiseerder en dus soepeler. Dit levert je zeker tijdwinst op. Bovendien weet je (per artikel) wat je kunt doen om je lezers te boeien. Dus …

Begin direct met bloggen. Veel blogplezier!

Koop nu het eboek 9 artikel-templates voor je Blog, incl. schrijftips zodat je voortaan moeiteloos een blogartikel kunt schrijven!

Hoe bestellen?

Dit eboek kun je per mail bestellen. Mail me via deze link en vertel me welk eboek je wilt hebben. Vermeld ook je naam; bedrijfsnaam en adres in je mail zodat ik een factuur kan maken.

Vervolgens mail ik je mijn rekeningnummer. Zodra ik je betaling heb ontvangen, zal ik (binnen 8 uur) het eboek met de factuur naar je mailen.