Boek Social media marketing Zzp’ers


 

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent

Tags: Klanten winnen • online Marketing • Social media • Niche kiezen • Expertstatus

Veel zzp’ers hikken aan tegen koude acquisitie en verkoopgesprekken. Ze gebruiken social media vooral om gezellig met anderen te praten en af en toe informatie te delen. Maar nieuwe klanten krijgen ze er niet mee. Dit boek laat zien hoe je de mogelijkheden van social media op een slimme manier kunt inzetten.Social Media Marketing Marlies vd Meer

Marlies van der Meer geeft praktische tips om je know-like-trust-factor en je expertstatus te vergroten. Klanten die jou leren kennen en die je aardig, betrouwbaar en deskundig vinden, gaan je namelijk vanzelf als de beste oplossing voor hun probleem zien.

Maar voordat je social media effectief als marketingtool kunt inzetten, moet je eerst weten wie je klanten zijn en wat jij voor hen kunt betekenen. Daarom in dit boek ook aandacht voor je ideale klant en je niche.

  • Stapsgewijze opdrachten om je beste aanbod en doelgroep te bepalen.
  • Praktische social media tips waardoor klanten je als aardig, betrouwbaar en deskundig ervaren.
  • Specifieke aandacht voor bloggen, Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube
  • Compleet social media marketing stappenplan


Social media markting voor ZZP’ers ligt in de meeste boekwinkels
en is te bestellen bij diverse online boekhandels waaronder Managementboek.

 

Gratis voorproeven?

Wat zeggen lezers en andere bestseller auteurs over het boek?

Wil je weten wat andere lezers van het boek vinden? Lees dan de recensies en testimonials.
Hieronder vind je de testimonials die achterop en in mijn boek staan:

‘In het dichtbeboste woud van boeken over sociale media is er nu eindelijk een die als een sequoia boven de rest uitsteekt. Nu kun je er niet meer omheen want Van der Meer toont je de weg. De enige klacht die je over dit boek zou kunnen hebben, is dat je geen excuus meer hebt om daadwerkelijk wat te gaan dóen met je social media marketing’.
Bart Flos, auteur, anti-klaagcoach en veranderadviseur

‘Klanten zijn gek op gaten, en hebben liever geen boren. Anders gezegd: Klanten zijn op zoek naar oplossingen en niet zo zeer naar jouw producten en diensten. Marlies laat in dit boek op een zeer praktische manier zien, hoe je het verschil maakt en klanten voor je wint’.
Jos Burgers, bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

‘Dit is een aanstekelijk business-boek voor de ZZP’er. Uitstekende tips en ideeën voor het overtuigen van klanten met new school marketing. Marlies van der Meer weet waar ze over praat. Lezen!’
Aartjan van Erkel, auteur van ‘Verleiden op internet – Hoe maak je een website onweerstaanbaar


Wil je hulp bij het toepassen van het boek in de social media praktijk?

Ik bied workshops en e-coaching aan bij het boek ‘Social media marketing voor Zzp’ers’ waarbij ik me vooral richt op het laten zien dat jij de expert bent.