Nominatie Dutch Small Business Blog Award


Dutch Small Business Blog Award

Ik ben zowel zeer vereerd als super trots dat ik genomineerd ben voor de Dutch Small Business Blog Award. Een award dat bedacht is door Laura Babeliowsky en Erno Hannink.
Schrijven is, van al mijn passies, mijn grootste passie. Maar het geeft me natuurlijk extra voldoening als ik merk dat anderen het ook waarderen.

Dutch Small Business Blog Award nominatie Meer Advies

Nominatie Meer Advies op site Social Media Event

Ik ben voorgedragen door Stan Lenssen die zelf ook enthousiast blogt op zijn SayEbusiness . Vandaar dat ik hem ook voorgedragen heb.
Ja, zo gaat dat: de PASSIE ondernemer (zo zie ik mezelf) en de Vrije Werker (zo ziet hij zichzelf) waarderen elkaar ;)

Behalve dat het leuk is om op zijn tijd je successen (want dat is deze nominatie zeker!!) met anderen te delen, snap je ook wel dat ik met dit artikel ook hoop dat je de moeite zou willen nemen om op mij te stemmen.

Natuurlijk blijf ik ook zonder Award vol passie bloggen, MAAR met de Dutch Small Business BLOG Award is het net even leuker!

Kijk in ieder geval op de site waar je kunt stemmen en maak mij (of een ander; kan natuurlijk ook) heel blij. Dank je!

Een klik op het stemhartje = een klik op mijn schrijvershart (en natuurlijk ondernemershart)!

Schrijfgroeten Marlies van der Meer

ps: De links naar het social media event en het stemhartje zijn gedeactiveerd omdat de site niet langer in de lucht is. Uiteindelijk heeft Aartjan van Erkel met zijn blog Schrijven voor Internet het blogaward in ontvangst mogen nemen. Gefeliciteerd Aartjan!


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers. Coach-trainer van Schrijf in 5 BOEK! stappen je business boek, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen

Wat vind jij?

3 gedachten over “Nominatie Dutch Small Business Blog Award

 • meeradvies Bericht auteur

  Dit waren de reacties op de site van het blog award

  De motivatie voor mijn nominatie voor de Dutch Small Business Blog Award 2010:
  Marlies speelt met woorden. Dat is haar grote kracht. Op haar blog rollen de praktische adviezen dan ook spelenderwijs bij je binnen. Kenmerkend is ook haar kunst van het genereren van praktische lijstjes. Je kunt er vaak direct mee aan de slag. Stan

  Je geeft heerlijke praktische tips en leuke woordspelingen die het makkelijk maken je teksten te lezen en een glimlach op je gezicht toveren. Ingeborg

  Je schrijft met veel plezier en dat merk je ook tijdens het lezen. Je schrijft pakkende en heldere artikelen die praktische tips bevatten waar je meteen wat mee kan doen. Roald

  Je artikelen zijn uitnodigend, hebben een prettige schrijfstijl en zitten boordevol zinvolle, leuke en praktische tips. Jolanda

  Op de Award site heb ik al een bedankje achter gelaten aan alle stemmers. Maar ik wil die hier graag herhalen omdat niet iedereen terug zal surfen naar de award site nadat ze hun stem hebben uitgebracht.

  Schrijven is mijn passie en praktische tips willen delen, is een soort behoefte. Kan ze beide niet laten. Mensen aansporen tot ontwikkeling (van henzelf en/of hun bedrijf) is iets wat mijn brein uitdaagt.
  Alle 3 komen mooi samen in een business blog schrijven.

  De intrinsieke motivatie is er dus om te schrijven, maar jullie waardering helpt mij om in extra drukke tijden toch tijd vrij te maken voor mijn wekelijkse blog (want die schrijf ik niet binnen 1 uurtje). En daar ben ik jullie dankbaar voor, want het gevoel van voldoening is zo heerlijk als ik op de publiceerknop heb gedrukt dat ik dat voor geen goud zou willen missen.

  • meeradvies Bericht auteur

   Yes, we staan er beiden!

   Gelukkig is de deadline 10 juni 12.oo uur daardoor zitten we maar relatief korte tijd in spanning.
   Wel een boost voor ons humeur; bedrijf en personal brand :)

   Jij houdt toch ook van buttons–> heb je de ik ben genomineerd button al gebruikt?

   May the best blog win!