Reactie blog award

Liebster blog award voor …


Een maand geleden ontving ik de Liebster Blog Award van Meer Fennema. Op haar blog Helder Meer motiveert ze waarom ze vindt dat ik hem verdien:

Inspirerende blogs over bloggen en social media. She walks her talk.

Liebster_Blog_Award

Deze Liebster Blog Award is een leuke manier om andere bloggers in het zonnetje te zetten. Ik heb al googlend niet kunnen achterhalen wie hem ooit in het leven heeft geroepen, maar het is een internationaal bekende award want hij wordt uitgereikt van Australie tot Nederland.

Volgens de spelregels van de Liebster Blog Award is het nu aan mij de beurt om andere blogs in het zonnetje te zetten.

Okay, hier komt ie dan… ta daaaaa: De volgende twee blogs krijgen van mij de Liebster Blog Award:

Clarity matters van Don Seidenberg. Don schrijft korte en heldere blogartikelen. Zijn kernboodschap is dat een goede website draait om een prettige gebruikerservaring. Ik vind het knap dat hij iedere keer een nieuwe manier vindt om deze boodschap over te dragen. Dit doet hij bijv. door een website met Schiphol te vergelijken; een les te trekken uit het vieren van Sinterklaas of door ons aan te moedigen om een of andere oude film te bekijken.

Stuff Dutch people like. De titel zegt genoeg; een blog over gezelligheid; stamppot; neus pulken; lang en recht voor zijn raap zijn etc. Een hilarisch blog voor iedereen die in Nederland woont of in Nederland heeft gewoond en voor iedereen met Nederlandse vrienden of een NL partner. Afgezien van de blogartikelen zijn ook de (vele) reacties een feest om te lezen.

Gefeliciteerd Don and ‘Stuff Dutch people like’! Nu is het jullie beurt om de Liebster Blog Award uit te reiken. Hier zijn de regels:

  • Vermeld de Liebster Blog Award (ergens) op je blog en link terug naar dit artikel.
  • Deel de Liebster uit aan 2 andere bloggers van jouw keuze en schrijf een berichtje op hun blog zodat ze weten dat ze de Liebster gewonnen hebben.
  • Vraag de winnaars of ze de Liebster weer aan andere bloggers willen uitdelen volgens deze regels.


Marlies van der Meer auteur van ‘Social media marketing voor de ZZP’er. Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent’. Zij helpt ondernemers & non-fictie schrijvers bij Zakelijk Bloggen; (e)Boeken schrijven en Positioneren als Expert

Reacties LiebsterAwardReacties liebster awardReactie blog award


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor ZZP’ers. Coach-trainer van Schrijf in 5 BOEK! stappen je business boek, Moeiteloos bloggen met de BLOG-formule, Kies en Claim je Niche in 5 stappen

Wat vind jij?