Bijdrage in boeken anderen


Mijn bijdrage opgenomen in boeken van anderen

 

Checklist 43 Twitteren als Zakelijk instrument

Mijn Twitter checklist is opgenomen in ’75 Checklisten voor de nieuwe manager’ van Asha Kalijan.75 Checklisten Nieuwe Manager

“In ’75 Checklisten voor de nieuwe manager’ passeren de belangrijkste processen waarmee managers te maken krijgen de revue. De checklisten in dit boek helpen u te bekijken hoe iets nu ook alweer zat, hoe u een proces het best kunt doorlopen, welke zaken u precies nodig heeft of hoe u iets goed kunt aanpakken.” (citaat boekbeschrijving)

Mijn ‘Checklist 43 Twitteren als zakelijk instrument’ (plus 3 andere) is direct als pdf te downloaden bij Managersonline.

 

Citaat over successen

Mijn successen-citaat is opgenomen in Laat jezelf zien! Tips voor puur ondernemen van Judith Webber

“Kennis en kunde alleen is niet meer voldoende, het gaat om wie jij bent en wat je betekent voor je klant! Leg op een andere manier verbinding met je klant: Laat jezelf zien”(tekst van Judith).
Judith vroeg een aantal ondernemers om een bijdrage te leveren in de vorm van een tip. Mijn tip:Successen Citaat Marlies van der Meer

 

Gedicht Lichtschrijver

Een gedicht van mij is opgenomen in een foto-gedichtenbundel met de titel ‘Bestemming’ van Uitgeverij Aquazz
Van deze gedichtenbundel is ook een boektrailer gemaakt en daarin komt mijn gedicht (rechterpagina) voorbij op 0,27 sec:

boektrailer bestemming