LinkedIn is visueler dan je denkt; 6 tips voor meer profiel views


Op Twitter zie je steeds meer foto’s in je tijdlijn. In de oude dagen moest je op een link klikken om de foto te zien. Tegenwoordig zie je de foto direct in je tijdlijn.LinkedIn Visueel
Op Facebook bevat bijna iedere update wel een foto, afbeelding of filmpje.
En op Pinterest (waar het juist draait om foto’s) zie je een toename van infographics onder de zakelijke gebruikers. Over infographics gesproken, ook bloggers schrijven steeds vaker een blog rondom een infographic die ze elders op het net gevonden hebben.

Maar ook LinkedIn wordt steeds visueler. In onderstaande infographic zie je 6 tips om meer views te krijgen door meer gebruik te maken van beeld.
(Dit is mijn allereerste infographic; gemaakt met een gratis programma dus beperkte mogelijkheden, maar leuk genoeg als je af en toe een infographic wilt maken).


Marlies van der Meer. Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur van Social media marketing voor de ZZP’er, Trainer Schrijf in 15 stappen een win-win boek en coach Zakelijk bloggen; Niche kiezen en Positioneren als Expert (o.a. door slim gebruik van social media)


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor de ZZP’ers, Trainer Schrijf een Win-win boek in 15 stappen, Coach Zakelijk bloggen en Positioneren als expert.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *