wij van social media vinden

Wij van Social Media vinden: Facebook geen datingsite


De reclame van Facebook is soms misleidend: blije stelletjes die elkaar, zo lijkt het, dankzij Facebook gevonden hebben.

facebook datingsite
Ook in de damesbladen lees je regelmatig dat oude schoolgenoten of exen uit lang vervlogen en verliefde dagen elkaar weer op Facebook hebben gevonden en, mede dankzij steeds broeierige berichten, een relatie hebben gekregen; al dan niet in de vorm van een affaire.

MAAR feit blijft: Facebook is geen datingsite. Dus bespaar ons de berichten met ‘Ik ben onder de indruk van je profiel’ of ‘Wat heb je een aantrekkelijk profiel’.

Hoeveel spannende berichten heb jij al verstuurd via Facebook?

Ps & gratis downloaden: Ik wens je een bruisend bedrijfsjaar toe in 2014. Als nieuwjaarscadeautje kun je alle afleveringen van Wij van Social Media vinden gratis downloaden als e-boek. Je hoeft je nergens voor in te schrijven. Deze link blijft t/m 9 januari werken.wij van social media vindenMarlies van der Meer. Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent: Zakelijk Bloggen; Non-fictie boeken schrijven en Positioneren als Expert. Auteur van Social media marketing voor de ZZP’er en diverse e-boeken


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor de ZZP’ers, Trainer Schrijf een Win-win boek in 15 stappen, Coach Zakelijk bloggen en Positioneren als expert.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *