Boekenweek: overal gratis e-boeken 4


Het is boekenweek. Dat betekent ook boekenweekgeschenk. Maar je ziet dat ook veel uitgevers en schrijvers op dit idee van ‘boek en geschenk’ inhaken door ook hun e-boeken (tijdelijk) gratis aan te bieden. Ik ben twee interessante aanbiedingen tegengekomen waar ik jullie (bloggers en schrijvers) graag op attendeer.

Gij zult bloggen van Ernst-Jan Pfauth.Gij zult zakelijk bloggen Diverse online boekhandels bieden dit e-boek gratis aan TIJDENS de boekenweek. Het bestelproces verliep bij verschillende boekhandels moeizaam, maar bij Bol verliep het goed (kost je 0,01 cent).

Supertriest waargebeurd liefdesverhaal van Gary Shteyngart. Om dit e-boek te krijgen, moet je je wel inschrijven voor de wekelijkse boekennieuwsbrief van het NRC.

Voor de marketeers onder mijn lezers, ben ik laatst het gratis e-boek Straatguerrilla van Cor Hospes tegengekomen. Het is een e-boek met 49 foto’s om inspiratie te doen voor je eigen billboards-advertenties-reclame op straat. Erg inspirerend.

Ik wens jullie veel leesplezier! Happy boekenweek.

………………………………………….

Marlies van der Meer auteur van Social media marketing voor de ZZP’er. Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent”. Zij helpt ondernemers & non-fictie schrijvers bij Zakelijk Bloggen; (e)Boeken schrijven en Positioneren als Expert


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor de ZZP’ers, Trainer Schrijf een Win-win boek in 15 stappen, Coach Zakelijk bloggen en Positioneren als expert.


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Gedachten over “Boekenweek: overal gratis e-boeken