3 gouden social media tips; Interview MKB Service desk


Naar aanleiding van mijn boek Social media marketing voor Zzp’ers werd ik geinterviewd door Lenneke Arts van MKB Service Desk.

In dit interview geef ik kort aan waarom social media marketing (en dus mijn boek) belangrijk is voor ondernemers en geef ik mijn 3 gouden tips.

Interview Marlies van der Meer MKB Service Desk

 

Marlies van der Meer auteur van Social media marketing voor ZZP’ers. Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent”. Zij helpt ZZP’ers & non-fictie schrijvers om hun unieke kwaliteiten te ontdekken en naar buiten te brengen: Personal Branding; Positioneren als Expert; Social Media; Bloggen en (e)Boek schrijven


Over Marlies van der Meer

Laat de klant zien dat jij de beste oplossing bent. Auteur Social media marketing voor de ZZP’ers, Trainer Schrijf een Win-win boek in 15 stappen, Coach Zakelijk bloggen en Positioneren als expert.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *